خانه » دانلود آهنگ جدید » دانلود آهنگ ناصر یعقوبی ظلم دنیا وفا نداره

دانلود آهنگ ناصر یعقوبی ظلم دنیا وفا نداره

248

ناصر یعقوبی ظلم دنیا وفا نداره

دانلود آهنگ نداره این دنیا وفا نداره نه ظلم نکن دنیا صفا نداره نه ناصر یعقوبی

Download New Song By Naser Yaghoubi – Zolme Donya

ناصر یعقوبی ظلم دنیا وفا ندارهاین قطعه، «ظلم دنیا» از ناصر یعقوبی، یک ترانه اعتراضی و تلخ درباره ناپایداری دنیا، مرگ، بی‌توجهی انسان‌ها و فرسوده‌شدن عمر در گرفتاری‌های روزمره است. مدت فایل حدود ۳ دقیقه و ۲۳ ثانیه است.

مضمون ترانه

در ظاهر، خواننده دنیا را مخاطب قرار می‌دهد و آن را بی‌وفا و خالی از صفا می‌داند. اما ترانه فقط دنیا را مقصر معرفی نمی‌کند. در بخش‌های بعدی، ضمیر از «دنیا» به «ما» تغییر می‌کند و انسان‌ها نیز به‌دلیل ظلم‌کردن، غفلت و مشغول‌شدن بیش از حد به امور مادی سرزنش می‌شوند. متن منتشرشده برای این اثر نیز بر مرگ، گذشت سریع روزها و بی‌خبری انسان از عمر خود تأکید دارد.

بنابراین، ترانه سه لایه دارد:

شکایت از بی‌وفایی و سختی دنیا

یادآوری مرگ و موقتی‌بودن زندگی

انتقاد از رفتار خود انسان‌ها

نکته مهم این است که راوی ابتدا مانند یک قربانی حرف می‌زند، اما بعد خودش و جامعه را نیز مسئول می‌داند. همین تغییر، ترانه را از یک گلایه ساده شخصی به یک هشدار اخلاقی تبدیل می‌کند.

فضای احساسی

احساس اصلی قطعه ترکیبی از اندوه، خستگی و اعتراض است. با این حال، اندوه آن کاملاً عاشقانه نیست. بیشتر به حس دل‌زدگی از دنیا و تأمل درباره مرگ شباهت دارد.

لحن راوی میان دو حالت حرکت می‌کند:

اعتراض مستقیم به دنیا

تسلیم و تحمل اجباری زندگی

در بعضی بخش‌ها، راوی هنوز خشم دارد؛ در بخش‌های دیگر، به این نتیجه می‌رسد که باید صبر کرد و نفس کشید تا این دوره بگذرد. به همین دلیل، قطعه حالتی میان فریاد و مرثیه پیدا می‌کند.

موسیقی و تنظیم

تحلیل صوتی فایل، ضرب پایه‌ای حدود ۸۵ ضرب در دقیقه را نشان می‌دهد. نرم‌افزار ممکن است آن را به‌صورت دوبرابر، حدود ۱۷۰ ضرب، تشخیص دهد؛ اما حس شنیداری قطعه به ضرب متوسط و سنگین نزدیک‌تر است. این سرعت برای بیان کلمات و ایجاد حالت تأملی مناسب است.

فضای هارمونیک به گام یا مد مینور نزدیک است و تحلیل تقریبی، دو دیز مینور را محتمل‌ترین مرکز صوتی نشان می‌دهد. در موسیقی ایرانی نمی‌توان همیشه گام را صرفاً با نظام ماژور و مینور غربی تعیین کرد، بنابراین این نتیجه قطعی نیست. بااین‌حال، رنگ صوتی تیره و ملودی فرودآینده با مضمون مرگ و بی‌وفایی هماهنگ است.

تنظیم عمدتاً بر کیبورد و سازهای کوبه‌ای متکی است. در معرفی منتشرشده برای اثر نیز هادی غیاثی به‌عنوان نوازنده کیبورد و احمد عرب به‌عنوان نوازنده سازهای کوبه‌ای ذکر شده‌اند.

کیبورد وظیفه اصلی ایجاد ملودی و فضای عاطفی را بر عهده دارد. سازهای کوبه‌ای نیز اجازه نمی‌دهند قطعه به یک مرثیه کاملاً آرام تبدیل شود. در نتیجه، آهنگ هم غمگین است و هم ضربی و قابل همراهی.

ساختار تقریبی قطعه

مرزبندی صوتی فایل این ساختار تقریبی را نشان می‌دهد:

۰:۰۰ تا ۰:۱۴، مقدمه

۰:۱۴ تا ۰:۴۲، طرح مضمون اصلی

۰:۴۲ تا ۱:۱۰، افزایش شدت و بخش ترجیع‌مانند

۱:۱۰ تا ۱:۳۰، بخش پیوندی یا سازی

۱:۳۰ تا ۱:۵۴، بازگشت مضمون

۱:۵۴ تا ۲:۱۰، گذار و آماده‌سازی اوج

۲:۱۰ تا ۲:۴۸، تکرار بخش اصلی با انرژی بیشتر

۲:۴۸ تا ۳:۱۲، جمع‌بندی و تکرار نهایی

۳:۱۲ تا ۳:۲۳، پایان‌بندی

بخش‌های حدود ۰:۱۶ تا ۰:۳۴ و ۱:۳۵ تا ۱:۵۱ شباهت موسیقایی زیادی دارند. همچنین قسمت‌های حدود ۱:۰۸ تا ۱:۲۸ و ۲:۲۵ تا ۲:۴۵ به یکدیگر نزدیک‌اند. این تکرارها باعث می‌شوند پیام اصلی ترانه، یعنی بی‌وفایی دنیا و غفلت انسان، در ذهن باقی بماند.

ارزیابی کلی

نقطه قوت اصلی قطعه، صراحت پیام آن است. شعر از استعاره‌های پیچیده استفاده نمی‌کند و مستقیماً درباره مرگ، ظلم، غفلت و گذشت عمر حرف می‌زند. ملودی مینور، صدای برجسته خواننده و تنظیم نسبتاً ساده نیز اجازه می‌دهند کلمات در مرکز توجه باقی بمانند.

از نظر ادبی، برخی عبارت‌ها ساده و محاوره‌ای‌اند و انسجام وزنی شعر همیشه یکسان نیست. همچنین پیام چند بار به‌صورت مستقیم تکرار می‌شود. بااین‌حال، این ویژگی با سبک اجرای مردمی قطعه سازگار است. هدف آهنگ بیشتر انتقال درد و هشدار است تا ارائه یک شعر پیچیده و چندمعنایی.

در یک جمله، «ظلم دنیا» ترانه‌ای درباره بی‌وفایی جهان است که در نهایت، مسئولیت رنج و ظلم را فقط متوجه دنیا نمی‌داند و انسان غافل را نیز مورد بازخواست قرار می‌دهد.

متن اهنگ ناصر یعقوبی ظلم دنیا

نداره این دنیا وفا نداره نه ظلم نکن دنیا صفا نداره نه

چه سود از این دنیا که آخرش ما هم اسیر خاکیم و بقا نداره نه

خوشیم و بی ارزش گریه داره این حال

ظلم میکنیم هر دم میره این روزا

من میخورم اما چاره ای نیست باید

نفس کشید طاقت تا تموم شه شاید

خیلی حرفا هست که باید شنید اما

اینقدر درگیرییم نمیفهمیم روزا

میگذرن و میرن ما همچنان اینجا

مشغول دنیاییم وای به حال ما

وای به حال ما

دانلود موزیک ویدیو با لینک مستقیم

آهنگ پسند شما بود؟
457 64

248
نظر شما چیست؟

avatar
Mojtaba
مهمان
Mojtaba

دمت گرم سلطان .قربون اون حنجره ات بشم

ناشناس
مهمان
ناشناس

خیلی عالی ❤

ناشناس
مهمان
ناشناس

عالی

محمد صالح
مهمان
محمد صالح

درود برتو ای مرد برای اون صدای خوبت

ابدی
مهمان
ابدی

حق حق خالو سلامست

نیما
مهمان
نیما

عالی

محمدمحمدی
مهمان
محمدمحمدی

این آهنگ خیلی خوبه دانلودش کنید

ناشناس
مهمان
ناشناس

خیلی آهنگ خوبیه دانلودش کنید

مهدی بوکانی
مهمان
مهدی بوکانی

داداش آدم این آهنگو گوش میده نمیدونه چه زری بده دمت گرم از بچه های کوردستان

ناشناس
مهمان
ناشناس

خوب بود ازآهنگش خوشم اومد شعرراباقافیه و مصرع تنظیم کنید ممنونم موسوی